Poeziile mele
poeziile mele

Motto 

,, Poezia este pentru poet,precum aerul pentru inima ,,

Poeziile mele sunt niste poezii scrise de mine . In special poeziile mele sunt niste poezii facute din suflet . Inca din adolescenta am iubit poezia .

Poeziile

Am iubit poezia si in general am iubit arta si frumosul .Pentru mine poezia inseamna totul . De aceia eu am inceput sa scriu poezii din toate domeniile.

Eu consider ca i-am mostenit pe parintii mei , avand acest har de la ei.Primele mele poezii eu le-am scris din tinerete .Le-am scris inca din scoala generala apoi la liceu. Apoi am continuat sa scriu chiar si in armata.

Poeziile mele

Pe vremea cand eram student la facultate am scris multe poezii . Atunci am inceput sa ma intorc din nou la prima mea dragoste si anume ,, poezia ,, Nu am publicat pana acum nici un volum de poezii .

As fi putut sa o fac , iar acum am inceput sa scriu din nou . De aceasta data consider ca a venit timpul sa-mi fac public poeziile mele. Mi-am publicat poeziile prin diferite bloguri,pagini si site-uri .

Poezia este o formă de artă în care limba este utilizată pentru calitățile sale estetice. Poezia poate fi scrisă independent, în forma unor poeme discrete.  Ea poate apărea în conjuncție cu alte arte, în opere dramatice în versuri .

Poezii

Poezia lirică este o formă de poezie aparținând de genul liric. Aici autorul încearcă să transmită propriile sentimente și starea de spirit. Poetul liric nu relatează întâmplări și nu descrie personaje sau acțiuni.

Balada cultă este o  creație în versuri care poate avea conținuturi și structuri variate. În general, balada cultă fixează cu mijloace epice un anumit moment. Cu rezonanță deosebită în existența unui personaj sau a unei comunități umane

Genuri poezii

Aici veti putea citi numeroase poezii din mai multe genuri . Acestea sunt : poezii de dragoste , poezii dedicate parintilor mei , poezii despre sanatate, poezii despre anotimpuri , poezii despre sport, poezii politice, poezii diverse.

Toate poeziile mele sunt semnate sub pseudonimul , dodorel62- Severin