Circulatia sanguina este slaba

Author: Niciun comentariu Share:
circulatia sanguina slaba

Probleme digestive anexate

Semnele care avertizeaza ca circulatia sanguina este slaba sunt numeroase. Insa aceste semne nu sunt luate in seama de multe persoane.
Sângele transportă oxigen și nutrienți în toate celelalte părți ale corpului. O defecțiune a sistemului circulator poate determina sănătatea unei persoane să scadă în mai multe moduri.
Circulația deficitară în tractul digestiv nu provoacă doar pierderea poftei de mâncare. Poate împiedica capacitatea corpului tău de a obține nutrienți și din alimente. Fără alimentarea cu sânge adecvată, o mulțime de alimente pe care le consumi vor trece prin sistemul tău . Acestea fără a fi digerate în întregime, ceea ce duce la greață. Acestea sunt mișcări ale intestinului desfăcut sau la alte probleme digestive. Aceste probleme pot fi ușor diagnosticate greșite și astfel nu pot fi tratate.

Libido slăbit


Circulația sanguina
slabă poate duce cu ușurință la probleme cu sistemul reproducător. Atât bărbații, cât și femeile, organele de reproducție au nevoie de mult sânge pentru a funcționa corect. Atunci când nu îl obți, ca orice altceva încep să se închidă. La femei, o defecțiune circulatorie se poate manifesta ca cicluri lunare neregulate sau probleme de fertilitate. In timp ce bărbații ar putea observa că corpul lor nu cooperează brusc în dormitor. În plus, ambele sexe vor avea o pierdere completă a slăbitului sau pierderea completă a rezultatului circulației slabe.

Decolorarea pielii


Când mâinile și picioarele nu obțin cantități adecvate de sânge oxigenat. Puteți observa, de asemenea, decolorarea pielii , care acopera aceste părți ale corpului. Dacă vedeți că extremitățile voastre au preluat un ton albastru sau violet, puteți fi sigur că sistemul dvs. circulator nu funcționează.

Păr brusc și unghii


De asemenea, din cauza lipsei de sânge umplut cu nutrienți în extremitățile corpului, o nouă creștere a părului și a unghiilor.Aceasta poate deveni slabă și fragilă. Dacă începeți să observați că unghiile vă zgâlțâie mult mai ușor sau dacă părul se rupe. Atunci cand cade mai des decât s-a obișnuit, circulația slabă poate fi de vină.

Abilitatea cognitivă scăzută


La fel ca orice altă parte a corpului, creierul are nevoie de un aport sănătos de sânge pentru a funcționa corect. Când circulația sângelui devine lent, abilitățile tale mentale încetinesc odată cu aceasta. Dacă întâmpinați dificultăți în gândirea clară sau dacă ați observat că memoria dvs. nu este la fel de bună precum era. Aceasta poate fi un semn că aveți o circulație destul de slabă.

Sistem imunitar scăzut


Sistemul circulator este direct responsabil de menținerea unui sistem imunitar sănătos. Dacă aveți o circulație slabă, este posibil ca vitaminele și mineralele din organism sa lipseasca. Acesta are nevoie pentru a combate infecția si nu pot fi livrate la fel de rapid sau în cantități suficient de mari. Acestea ar trebuii sa se faca cum ar fi printr-un sistem circulator sănătos. În plus, datorită defecțiunilor digestive care adesea însoțesc circulația slabă, anumite minerale și aminoacizi . Acestia sunt necesari pentru organismul nostru pentru a sintetiza enzimele care stimulează imunitatea pot fi insuficiente.

Previous Article

Telefonul celular

Next Article

Drenajul limfatic al corpului

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.