Rugby sau jocul celor puternici

Author: Niciun comentariu Share:
rugby sau jocul celor puternici

Rugby sau jocul celor puternici este un sport de echipă interesant unul dintre care a câștigat mai mulți fani. De fiecare dată apar mai multe variante ale acestuia.

Rugby sau jocul celor puternici este foarte caracterizat de contactul său fizic și există oameni care nu-i plac sporturile chiar dacă este teoretic “foarte violent”.

Într-o prezentare rapidă, acest sport a venit în Anglia în secolul al nouăsprezecelea. Cu povestea că ideea acestui sport a apărut pentru că un jucător de fotbal numit William Webb Ellis a luat mingea cu mâinile și a fugit cu el până la la linia de jos.

Rugby sau jocul celor puternici

Jocul 15 Rugby este alcătuit din două echipe, acest lucru având o durată totală de minute 80. Impărțit în două părți de minute 40 și timpul doar pentru rănirea unui jucător de prima linie.
Scopul echipei este să înscrie cât mai multe puncte posibil. Câștiga echipa cu cele mai multe puncte de la sfârșitul jocului.

Majoritatea punctelor sunt marcate când un jucător poate traversa linia de poartă. Si face mingea să atingă solul în timp ce acesta este în contact cu el.

Câmpul Rugby are o formă dreptunghiulară, fiind gazon . Iarbă, având acest drept conform regulilor Rugby și are ca lungime maximă 144 metri de 70 metri.

Câmpul este împărțit în mai multe rânduri. Are linia centrală care împarte câmpul în două, delimitând marginile echipelor și marcând mijlocul câmpului. El are liniile 22 care marchează locul în care jucătorul poate lăsa mingea să atingă terenul și să încerce să facă o încercare .

Previous Article

Un notebook sau laptop

Next Article

Canotajul nautic

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.