Michael Jeffrey Jordan

Author: Niciun comentariu Share:
michael jeffrey jordan

Michael jeffrey Jordan s-a născut în Brooklyn, New York, fiul lui Deloris . El care a lucrat în domeniul bancar, și James R. Jordan, un supraveghetor de echipamente. Familia sa s-a mutat la Wilmington, Carolina de Nord, atunci când era copil.

Michael jeffrey Jordan a mers la școală la Emsley A. Laney High School din Wilmington. A ancorat cariere atletice jucând baseball, fotbal american și baschet. El a încercat pentru echipa de baschet Varsity în al doilea an de studenție. Dar la abia 1,80 m, el a fost considerat prea scund pentru a juca la acest nivel.

În primul său sezon în NBA, Jordan a obținut o medie 28.2 PPM cu 51,5% la aruncări. El a devenit rapid un jucător foarte popular, chiar și în arenele opuse. și a apărut pe coperta Sports Illustrated prin articolul „A Star Is Born”, doar la o lună după începutul carierei sale profesioniste.Jordan a fost, de asemenea, votat de fani drept starter la All-Star Game.

Controverse au apărut înaintea meciului când mai mulți veterani, în frunte cu Isiah Thomas, au fost deranjați de faptul că lui Jordan i se dă prea multă atenție.
Jordan a condus liga în noul sezon 1987-1988, o medie de 35.0 PPG la 53,5%. și a câștigat primul său premiu de MVP. El a fost, de asemenea, numit jucătorul defensiv al Anului, a avut o medie 1.6 blocuri și 3.16 steals pe joc.

Bulls terminând cu 50-32, și au trecut de primul tur al playoffului pentru prima dată,în cariera lui Jordan, au învins Cleveland Cavaliers în cinci jocuri. Cu toate acestea, Bulls a pierdut în cinci jocuri cu mai experimentata Detroit Pistons

Michael Jeffrey Jordan

În sezonul 1990-1991, Jordan a câștigat cel de-al doilea premiu MVP după o medie de 31.5 PPG pe fotografiere 53.9%, 6.0 rpg, și 5.5 APG pentru sezonul regulat. Taurii au terminat pe primul loc în divizia lor pentru prima dată în 16 ani și a stabilit un record franciză cu 61 victorii în sezonul regulat. Cu Scottie Pippen în curs de dezvoltare într-un All-Star.

Bulls și-au ridicat jocul. Bulls i-au învins pe cei de la New York Knicks și Philadelphia 76ers, în deschiderea a două runde de playoffs.
Michael Jordan în timp ce joacă cu Scorpions Scottsdale,în data de 6 octombrie 1993. Iși anunță retragerea, citând o pierdere din dorința de a juca acest joc. Jordan a declarat mai târziu că uciderea tatălui sau mai devreme in acel i-a schimbat deciziile

În sezonul 1993-1994, Jordan împreună cu Bulls mai mai face un record de 55-27, Chicago Bulls. Au pierdut la New York Knicks, în al doilea tur al playoff. Dar versiunea 1994-1995 a lui Bulls a fost. de doar doi ani mai devreme.

Retragere din NBA

După cea de a treia retargere, Jordan a presupus ca va fi capabil să se întoarcă la poziția sa de director. S-a intors la Basketball Operations pentru Wizards.
Jordan este unul dintre cele mai marchetizate figuri sportive din istorie. A fost purtătorul de cuvânt pentru multe firme. Nike, Inc., Coca-Cola, Chevrolet, Gatorade, McDonald’s, Ball Park Franks, Razovac, Wheaties, Hanes, and MCI.

Previous Article

Retete Culinare Interesante,

Next Article

Atletismul pe mapamond

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.