Michael Jeffrey Jordan

Author: Niciun comentariu Share:
michael jeffrey jordan

Michael jeffrey Jordan s-a născut în Brooklyn, New York, fiul lui Deloris . El care a lucrat în domeniul bancar, și James R. Jordan, un supraveghetor de echipamente. Familia sa s-a mutat la Wilmington, Carolina de Nord, atunci când era copil.

Michael jeffrey Jordan a mers la școală la Emsley A. Laney High School din Wilmington. A ancorat cariere atletice jucând baseball, fotbal american și baschet. El a încercat pentru echipa de baschet Varsity în al doilea an de studenție. Dar la abia 1,80 m, el a fost considerat prea scund pentru a juca la acest nivel.

În primul său sezon în NBA, Jordan a obținut o medie 28.2 PPM cu 51,5% la aruncări. El a devenit rapid un jucător foarte popular, chiar și în arenele opuse. și a apărut pe coperta Sports Illustrated prin articolul „A Star Is Born”, doar la o lună după începutul carierei sale profesioniste.Jordan a fost, de asemenea, votat de fani drept starter la All-Star Game.

Controverse au apărut înaintea meciului când mai mulți veterani, în frunte cu Isiah Thomas, au fost deranjați de faptul că lui Jordan i se dă prea multă atenție.
Jordan a condus liga în noul sezon 1987-1988, o medie de 35.0 PPG la 53,5%. și a câștigat primul său premiu de MVP. El a fost, de asemenea, numit jucătorul defensiv al Anului, a avut o medie 1.6 blocuri și 3.16 steals pe joc.

Bulls terminând cu 50-32, și au trecut de primul tur al playoffului pentru prima dată,în cariera lui Jordan, au învins Cleveland Cavaliers în cinci jocuri. Cu toate acestea, Bulls a pierdut în cinci jocuri cu mai experimentata Detroit Pistons

Michael Jeffrey Jordan

În sezonul 1990-1991, Jordan a câștigat cel de-al doilea premiu MVP după o medie de 31.5 PPG pe fotografiere 53.9%, 6.0 rpg, și 5.5 APG pentru sezonul regulat. Taurii au terminat pe primul loc în divizia lor pentru prima dată în 16 ani și a stabilit un record franciză cu 61 victorii în sezonul regulat. Cu Scottie Pippen în curs de dezvoltare într-un All-Star.

Bulls și-au ridicat jocul. Bulls i-au învins pe cei de la New York Knicks și Philadelphia 76ers, în deschiderea a două runde de playoffs.
Michael Jordan în timp ce joacă cu Scorpions Scottsdale,în data de 6 octombrie 1993. Iși anunță retragerea, citând o pierdere din dorința de a juca acest joc. Jordan a declarat mai târziu că uciderea tatălui sau mai devreme in acel i-a schimbat deciziile

În sezonul 1993-1994, Jordan împreună cu Bulls mai mai face un record de 55-27, Chicago Bulls. Au pierdut la New York Knicks, în al doilea tur al playoff. Dar versiunea 1994-1995 a lui Bulls a fost. de doar doi ani mai devreme.

Retragere din NBA

După cea de a treia retargere, Jordan a presupus ca va fi capabil să se întoarcă la poziția sa de director. S-a intors la Basketball Operations pentru Wizards.
Jordan este unul dintre cele mai marchetizate figuri sportive din istorie. A fost purtătorul de cuvânt pentru multe firme. Nike, Inc., Coca-Cola, Chevrolet, Gatorade, McDonald’s, Ball Park Franks, Razovac, Wheaties, Hanes, and MCI.

Previous Article

Retete Culinare Interesante,

Next Article

Atletismul pe mapamond

You may also like

Daca v-au placut aceste articole va rog lasati un comentariu !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.