Vas de croazieră de lux

Author: Niciun comentariu Share:
vas croaziera lux

Imediat ce pășești pe puntea unui vas de croazier? de lux o hostess îți iese în întâmpinare cu o cupă de șampanie. în timp ce un steward se oferă să te însoțească în camera care,vei sta în următoarele câteva zile. Pe acest vas de croaziera de lux va fi casa ta departe de… casă. Îți aranjezi lucrurile (de obicei într-un dulap încăpător) după care părăsești apartamentul tău pentru a te familiariza cu vasul

Pe măsură ce te plimbi pe puntea vasului , membri ai echipajului foarte amabili îți urează „bun venit” și te salută adresându-ți-se pe…nume. Cum este posibil așa ceva când doar ce ai urcat la bordul navei ? Serviciile personalizate la „First Class” reprezintă doar una dintre principalele caracteristici ale navelor de croazieră de lux.

Vase de croazieră de lux

De asemenea, te poți aștepta la itinerarii exotice, variații ale prețurilor, băuturi fine și experți gastronomici. Un raport în general mare între numărul călătorilor și membrilor echipajului.De aceea, ai putea să te gândești că poți găsi așa ceva pe orice vas de croazieră vechi, dar nu este chiar așa.

Asemenea pasagerilor, și membrii echipajelor de pe vasele de lux au personalități unice . Unii sunt mai potriviți stilului vacanței voastre decât oricare alții. Linii de croazieră de primă clasă ca Sea Dream și Windstar poate nu oferă apartamente așa spațioase. Vasele lor intime se pot strecura în porturi în care vasele de croazieră de mari dimensiuni nu pot

Nave de croazieră de lux

Regent Seven Seas și Oceania Cruises pot fi patronate de aceeași companie-mamă. Dar Regent oferă o experiență de vacanță mai aventuroasă, cu itinerarii și excursii opționale la sol unice. In timp ce Oceania își tratează clienții cu experiențe de călătorie mai relaxante. Acestia se aseamănă cu atmosfera din cluburile private. In general pe aceste nave se gasesc oameni bogati si dornici de aventuri.

Haideți să aruncăm o privire asupra listei Cruise Critic cu cele mai frumoase nave de croazieră. Pentru a vedea care dintre acestea vi se potrivește cel mai bine. Navele au fost ordonate în funcție de mărime, cu vasele mici care pot găzdui mai puțin de 200 de pasageri. Cele medii de 300-600 de persoane și cele de mari dimensiuni care pot primi la bord peste 700 de călători.

Seven Seas Mariner

Raport pasageri-echipaj: 700 la 445 Caracteristici: Seven Seas Mariner a fost lansat în anul 2001. La acel moment primul vas din industrie dotat doar cu apartamente, toate cu balcon. Acest vas de coaziera dispune de patru restaurante si este primul hotel plutitor .Bucattaria acestui vas poarta semnatura celebrei case frantuzesti Le Cordon Bleu din Paris.
Vasul oferă o varietate de spații de relaxare cu suprafețe între 25 și 112 mp.

Vase de croazieră

Vasul pune la dispoziția călătorilor numeroase dotări care sporesc confortul. De asemenea, clienţii care optează pentru apartamentele detip Penthouse au la dispoziţie un majordom personal.
Ai la dispozitie și stații de andocare pentru iPad și iPhone, în timp ce băile acestor apartamente sunt dotate cu instalații exclusiviste Hermes în loc de L’Occitane.

Previous Article

Ferrari cel mai renumit brand

Next Article

Trenul chinez Maglev

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.