Sylvester Gardenzio Stallone

Author: Niciun comentariu Share:
sylvester gardenzio stallone

Sylvester Gardenzio Stallone s-a născut în cartierul „Hell’s Kitchen” (Bucătăria iadului) din New York. Tatăl său, Frank, este un imigrant din Gioia del Colle (oraș din regiunea Puglia, Italia). Este frizer de profesie, iar mama, Jacqueline, este de origine fratalonenceză.

Sylvester Gardenzio Stallone

Sylvester Gardenzio Stallone are un frate mai tânăr, Frank jr. (cântăreț și actor) și o soră (după tată), Toni Ann. Părinții săi au avut o căsnicie dificilă, separându-se de mai multe ori .

In final divorțând pe când Sylvester avea 11 ani. Aceste evenimente au avut un mare impact în comportamentul lui Sylvester.

Viata lui Stallone

Acesta fiind suspendat și exmatriculat din mai multe școli pentru absențe și bătăi cu alți elevi. În final a fost trimis la Colegiul American din Geneva, Elveția. Este un liceu special pentru elevi „cu probleme”, unde a fost votat ca și „candidat la scaunul electric”.

Întors în Statele Unite, Stallone a urmat cursurile de dramă la Universitatea din Miami .A început să scrie primele scenarii.

S-a lăsat de facultate ca să devină actor în New York City, dar rolurile s-au lăsat așteptate. A obținut câteva roluri în piese de „teatru de avangardă” (nude) .

A apărut chiar și într-un film semi-pornografic intitulat „Petrecere la Kitty și Armăsarul” (Party at Kitty & Stud’s).
O cunoaște pe Sasha, o casieriță, cu care se căsătorește în 1974. În această perioadă a scris din ce în ce mai mult, așteptând un rol care să-l facă celebru.

Prima ocazie a avut-o tot în 1974, când a obținut unul din rolurile principale din filmul „Lorzii din Flatbush” (The Lords of Flatbush). Tot cu acest film a obținut și prima creditare ca scenarist pentru „dialoguri adiționale”.

Hollywood.

Cu banii câștigați prin acest film, Sylvester și Sasha s-au mutat la Hollywood. A urmat din nou o serie de audiții la agenții și studiouri. A obținut câteva roluri episodice în filme și seriale tv. În acest timp a continuat să scrie, suportat financiar de Sasha.

Instantaneu Stallone s-a trezit între cele mai mari nume din Hollywood. El a reluat rolul supranumit Rocky de cinci ori în următoarele trei decenii (Rocky II (1978). Rocky III (1982), Rocky IV (1985), Rocky V (1990) și Rocky Balboa (2006).

El semnând scenariul și regia la toate, cu excepția părții a cincea, regizată de John Avildsen. Seria Rocky a transormat treptele Muzeului de Artă din Philadelphia .

Al doilea personaj care l-a menținut pe Stallone în topul celor mai bine plătiți actori din lume . Până la sfârșitul anilor 90 a fost John Rambo, veteran al războiului din Vietnam.
Carisma sa a fost impresionantă si admirată datorită unui lucru mai putin cunoscut de public.

Stallone avea paralizie facială din naștere.Nici mai tarziu problemele nu l-au ocolit,fiind un rebel convins. A fost dat afară din mai multe școli pe care le urma. din această cauză s-a axat mai mult pe sport,modelând corpul prin multe exerciții fizice.

Sylvester Stallone a fost răsplătit cu o stea pentru filme, situată în partea de sud, aria 6700, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Previous Article

Florin Piersic

Next Article

Arnold Alois Schwarzenegger

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.