Liderul mondial Novak Djokovic infectat cu noul coronavirus

Author: Niciun comentariu Share:
liderul mondial novak djokovic infectat noul coronavirus

Liderul mondial Novak Djokovic, este infectat cu coronavirus. Liderul mondial Novak Djokovic a contacta acest coronavirus in Belgrad la turneul organizat de el.

Liderul mondial Novak Djokovic

Novak Djokovic este pus la zid și acuzat de inconștiență. Totul, după ce jumătate dintre jucătorii care au participat la turneul organizat de el în pandemie. Soțiile a doi dintre tenismeni, una dintre ele însărcinată, și antrenorii s-au îmbolnăvit de Covid-19.

În lipsa unor turnee mondiale, Novak Djokovici, a organizat un turneu de tenis. A organizat un turneu balcanic numit Adria Tour. La acest turneu au participat multi tenismeni .

Avertizare de la OMS

În ciuda pandemiei Organizației Mondiale a Sănătății, a facut nenumarate avertizari. La evenimentul sportiv au participat nume importante ale tenisului mondial masculin. Acestia au fost din zona Europei de Est.
Măsurile de distanțare fizică nu au fost respectate de mulțimea uriașă din tribune. Masca a fost o raritate la acest turneu.

Nici la concertele în aer liber care au urmat după meciurile de tenis nu s-a ținut cont de distanțare.
Sportivii au participat la un turneu demonstrativ de tenis din Belgrad. Acolo ei nu a fost respectată nicio măsură de prevenție.

Petreceri in cluburi

Petrecerile din cluburi au strâns milioane de vizualizări pe Twitter și pe Instragram. Oamenii au putut urmări dansurile tenismenului Zverev, Thiem, dar și ale lui Djokovici.

Când distracția s-a terminat, a venit nota de plata. Din păcate, câțiva sportivi s-au infectat cu Sars-Cov-2. Tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, croatul Borna Coric și sârbul Victor Troicki au anunțat că au fost testați pozitiv la Covid-19.

Declaratie oficiala Djokovic

Pe pagina oficială a turneului a apărut confirmarea.Numărul 1, Novak Djokovici, este infectat. Sârbul a declarat oficial că el și soția sa Jelena sunt pozitivi. Din fericire pentru ei copiii lor nu s-au imbolnavit.

Novak Djokovic este și președintele consiliului jucătorilor în cadrul Asociației Jucătorilor Profesioniști de tenis.

Novak Djokovici este recunoscut pentru declarațiile antivaccin. Presa sârbă scrie că soția sa a distribuit pe Facebook un articol în care pune apariția Covid-19 pe seama antenelor 5G.

Liderul mondial Novak Djokovic intrebat

Liderul mondial Novak Djokovic a fost intrebat daca se va vaccina impotriva coronavirusului inainte de turnee. Jucătorul a declarat că se opune vaccinării. Rămâne de văzut dacă își va schimba părerea acum, după ce se va trata .

Astăzi, Liderul mondial Novak Djokovic a aflat că atât el, cât și soția lui s-au infectat cu coronavirus. El a anunțat că își cere scuze pentru fiecare persoana care s-a îmbolnăvit .

La finalul interviului Novak Djokovic a facut urmatoarea declaratie :

„Tot ce am făcut luna trecută a fost din inimă pură și cu intenții sincere. Am organizat turneul când virusul era slab. Am crezut că toate condițiile de organizare au fost întrunite. Din păcate, virusul este încă prezent și este o nouă realitate .

Trebuie să-i facem față și cu care trebuie să trăim. Îmi pare rău pentru fiecare caz de infecție. Voi rămâne în carantină pentru următoarele 14 zile. Eu voi repeta testul peste cinci zile”, a declarat Liderul mondial Novak Djokovic

Previous Article

Grupa sanguina cea mai predispusa la infectarea cu COVID

Next Article

Lewandowski si Bayern Munchen fac istorie in Bundesliga

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.