Televizoarele de ultima generatie

Author: Niciun comentariu Share:
televizoarele- ultima generatie

Televizoarele de ultima generatie trec pintr-o perioadă fabuloasă in acest timp. Atât pentru tehnologiile de vizionare din televizoare cât și pentru conținutul media. Producții din ce în ce mai spectaculoase atât ca tehnică cât și ca storytelling (inclusiv în transmisiunile sportive). Producții pot fi acum disponibile în sufrageria fiecăruia dintre noi.

Noi ne-am gândit la cât de important este să faci alegerea corectă atunci când îți cumperi un televizor. Televizoarele de ultima generatie s-au împărțit tipurile de conținut în 2 mari categorii. Ele fiind create în funcție de tipul de conținut la care te vei uita predominant
În acest articol ne vom axa pe televizoarele cu panouri LCD.

Deși producătorii marketează toate televizoarele existente de pe piață ca fiind LED (Light Emitting Diode). Această denumire reprezintă doar tehnologia de iluminare a panoului și cea a panoului în sine.Despre avantajele și dezavantajele panourilor OLED (Organic LED) vom vorbi într-un alt articol.

Televizoarele de ultima generatie

Televizoarele QLED (Quantum Dot LED) de la Samsung nu dețin o nouă tehnologie de panou așa cum este OLED, ci folosesc tot panouri LCD.Toate televizoarele indiferent de tipul panoului, vor avea un input lag între 20 și 30 ms. INPUT LAG este întârzierea dintre timpul 0, la care s-a trimis semnalul și timpul 1 la care semnalul a fost primit.

În următoarea pagină vei putea afla care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când vrei să achiziționezi un televizor pentru FILM&MEDIA.Samsung a lansat în România noua gamă de televizoare SUHD

Seria de televizoare Samsung SUHD introduce un nou standard al conţinutului premium UHD (Ultra High Definition). Pentru o experienţă vizuală superioară. Suplimentar, gama de soluţii audio ce include o serie de soundbar-uri curbate completează experienţa vizuală cu sunet clar. Noile televizoare SUHD, cu care ne propunem să ne consolidăm poziţia de lider pe piaţă.
Acestia nu reprezintă doar un termen generic, ci încorporează noi tehnologii sofisticate. Acestia sunt precum Nano Crystal Color sau Peak

Illuminator pentru un contrast mai bun, mai multe culori. Acestia acum au şi mai multă luminozitate. Practic, televizoarele de ultimă generaţie SUHD redau conţinutul vizual în forma cea mai apropiată.
De ceea ce regizorii de film îşi doresc să transmită, în orice condiţii de vizionare. Indiferent dacă în cameră este întuneric sau lumină diurnă”, a declarat Victor Armăşelu, Director al diviziei de Consumer Electronics în cadrul Samsung Electronics.

Gama de televizoare Samsung SUHD

Gama de televizoare Samsung SUHD beneficiază de tehnologii avansate pentru contrast puternic şi luminozitate sporită. Nano Crystal Color permite redarea cu 20% a mai multor culori şi de 64 de ori mai multe nuanţe ale culorilor prin panelul de 10 biţi. Peak Illuminator permite obţinerea a de 2,5 ori mai multă luminozitate decât cu un TV obişnuit.

Mai mult, Peak Illuminator economiseşte energie electrică în zonele de negru, pe care o foloseşte pentru a mări luminozitatea. In zonele care necesită acest lucru, iar Precision Black Pro asigură un contrast intens, prin reducerea luminozităţii LED-urilor responsabile de acest lucru.
În sprijinul promovării şi dezvoltării unui ecosistem UHD complex, Samsung a anunţat parteneriatul UHD Alliance. O coaliţie a mai multor companii din industrie care colaborează pentru dezvoltarea divertismentului video. Acest parteneriat va permite inovarea şi depăşirea standardelor video, printre care rezoluţia 4K. O rezoluţie superioară, o gamă mai largă de culori şi sunet 3D.

Oferta de televizoare

Oferta de televizoare Samsung SUHD este împărţită în trei serii – JS9500, JS9000 şi JS8500 – cu diagonale între 48˝ şi 88˝. Utilizatorii putând alege modelul care se potriveşte cel mai bine cu stilul lor de viaţă. Acestea vin cu un design minimalist, proiectat pentru a răspunde nevoilor estetice ale celor mai exigenţi consumatori.

Modelul Samsung SUHD JS9500

Modelul Samsung SUHD JS9500 are o ramă metalică cu aspect modern, care arată bine chiar şi atunci când televizorul este montat pe perete. Modelul SUHD JS900 are aplicat pe partea din spate un design texturat, care îi conferă un aspect sofisticat din orice unghi ar fi privit.

Previous Article

Utilizarea dronelor importante

Next Article

Telefonul celular

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.