Lewandowski si Bayern Munchen fac istorie in Bundesliga

Author: Niciun comentariu Share:
lewandowski bayern munchen fac istorie bundesliga

Lewandowski si Bayern Munchen fac istorie in Bundesliga in acest sezon. Lewandowski si Bayern Munchen domina fotbalul german in ultimii 8 ani.In acest sezon bavarezii doboara din nou record dupa record. Ei fiind la doar un pas sa cucereasca un nou titlu in palmares.

Lewandowski si Bayern Munchen

Se pare ca in Bundesliga Bayern Munchen si golgheterul Lewandowski sunt de neoprit. Cu opt etape inainte de terminarea campionatului Bayern a castigat un nou titlu de campioana. In acest an asistam incet dar sigur la un nou record ce pare a fii doborat de jucatorul Lewandowski.

In cele 38 de meciuri disputate el a inscris 44 de goluri. Inca 10 goluri ii mai trebuiesc ca sa il ajunga pe golgheterul Gerd Muller. Gerd Muller in stagiunea 1971 / 1972 , a marcat 40 de goluri , iar acest record sta neclintit de 48 de ani .

Nu va rata ocazia

In Bundesliga mai sunt de disputat 8 meciuri , iar Lewandowski se pare ca nu va rata sansa de a fiinoul golgheter . Nici Bayern Munchen nu este departe sa isi doboare propriul record. Bayern a marcat dupa doar 30 de etape 90 de goluri, ceea ce e un record all-time pentru Bundesliga.

Ei isi pot depasi suma de 101 goluri marcate la finalul unui sezon, tot 71-72, daca vor mai marca de 12 ori. Se pare ca in acest sezon in Bundesliga, Lewandowski si Bayern vor avea ocazia sa dobore aceste noi recorduri. Sa speram ca de aceasta data , atat Lewandowski , cat si Bayern vor face istorie.

Pot face istorie impreuna

Vor face istorie in Bundesliga si vor fii recorduri greu de egalat. Acum nu ne mai ramane decat sa asteptam terminarea campionatului. Daca Lewandowski va fii golgheterul all time si Bayern isi va depasi numarul de goluri . Oare vom asista in premiera la aceste recorduri greu de egalat ?    

Previous Article

Liderul mondial Novak Djokovic infectat cu noul coronavirus

Next Article

Steaua Bucuresti aniverseaza castigarea Supercupei Europei

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.