Testosteronul este responsabil pentru creşterea musculara

Author: Niciun comentariu Share:
testosteronul responsabil-pentru cresterea musculara

Testosteronul este responsabil pentru creşterea musculara în special la culturişti. Lipsa testosteronului afecteaza corpul si această creştere nu are loc. În consecinţă, culturiştii se chinuie mult să îşi crească nivelul de testosteron din organism. Aceştia pot folosi o gamă variată de ierburi, vitamine, minerale, pro hormoni, steroizi anabolizanţi şi androgeni.

Testosteronul este responsabil

Testosteronul este un hormon sexual masculin responsabil pentru creşterea musculara Acestia pentru a-şi mări nivelele de testosteron din sânge.
Este greu de imaginat cum ar fi viaţa noastră fără medicamente. Vitale pentru tratamentele bolilor cronice, acestea sunt necesare. Pastilele se utilizeaza şi în numeroase probleme de sănătate acute. Indiferent pentru ce urmezi terapii medicamentoase, acestea au efecte si adverse .Acestea pot face mai mult rău decât bine atunci când nu ţii cont de unele aspecte.
Suplimentele nutriţionale pot fii eficiente în alterarea nivelelor hormonale. In timp acestea îşi pierd efectul, pentru că organismul se adaptează la acţiunea lor.

Creşterea nivelului de testosteron în mod natural se face prin antrenament solid, nutriţie bună şi protocoale sexuale. Efectele antrenamentelor, nutriţiei şi suplimentatiei asupra nivelului de testosteron este benefică pentru organism.
Numeroase teste s-au făcut pe anumite persoane, mai ales pe sportivi referitor la testosteron. Acest studiu a fost primul care a măsurat influenţa ejaculării asupra nivelelor serice de testosteron.

Rezultatele obţinute au fost:

Abţinerea de la ejaculare pe o perioadă de 6 zile si nu a modificat cu nimic nivelele de testosteron.
In a 7-a zi nivelele de testosteron au crescut cu 145,7% şi au scăzut dramatic în a opta zi.
Cercetătorii cred că acesta descreştere masivă în a opta zi se datorează feedback-ul negativ al hormonului de luteinizare. Acest hormon este indispensabil producerii de testosteron. El dictează cantitatea de testosteron liber din sânge.În urma acestui studiu s-a demonstrat ştiinţific că frecvenţa activităţii sexuale are un impact mare asupra nivelelor de testosteron.

Amanarea ejacularii

Prin amânarea ejaculării timp de 7 zile, nivelele testosteronului au crescut enorm de mult . Această creştere este foarte eficientă în creşterea ţesutului muscular şi de recuperare. Acesata se face în special la persoanele care fac culturism. Deci persoanele care fac sex şi culturism sunt nişte persoane mult mai calme şi mult mai odihnite şi liniştite.

Previous Article

Valoarea terapeutică a plantelor medicinale

Next Article

Culturismul pe mapamond

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.