Retete Culinare Interesante,

Author: Niciun comentariu Share:
retete culinare interesante

Retete Culinare Interesante, le puteti gasiti in diferite carti de specialitate. Retetele mele culinare le mai puteti gasi pe diferite site-uri si bloguri de specialitate.Eu m-am apucat sa scriu si sa fac diferite Retete Culinare  inca din tinerete.

Aceste retete culinare m-au inspirat din calatoriile mele prin tara cat si prin strainatate.Eu sunt un impatimit al artei culinare si un gurmand caruia ii place mancarea de buna calitate si bine preparata.

Pentru acest lucru m-am hotarat sa scriu retete culinare romanesti , cat si Retete Culinare  din strainatate . Unele dintre ele pe care le-am gandit si le-am facut si eu , iar altele le-am citit in cartile de bucatarie.
O rețetă culinară constă dintr-o listă de ingrediente și o serie de instrucțiuni sau sfaturi . Aceasta se face din dorinta pentru a prepara un anumit fel de mâncare. Aceste Retete Culinare  le puteti gasi si transmite uneori din generație în generație .

Ele constituie o parte destul de importanta din cultura unei regiuni sau a unei tari .O carte care conține o colecție de rețete culinare se numește ,, Carte de Bucate ,,Aceste carti de bucate ,nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca nici unei gospodine.
Cele mai vechi rețete scrise cunoscute datează de la aproximativ 1600 î.Hr. și provin din sudul Babiloniei. Cele mai vechi retete culinare sunt retetele culinare grecesti.

Reretele  romanesti sunt cunoscute începând cu secolul al 2-lea î.Hr. Unele rețete punicice sunt cunoscute în traducerea greacă și latină.
Cărțile de bucate recente cuprind ilustrații colorate și sfaturi privind cumpărarea ingredientelor .Aceste lucruri sunt de calitate sau cu ce alte ingrediente pot fi înlocuite.

Previous Article

Campionatul Mondial de Fotbal

Next Article

Michael Jeffrey Jordan

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.