Videoclipurile mele interesante ,, Masajul gatului,,

Author: Niciun comentariu Share:
videoclipurile mele interesante

Videoclipurile mele interesante sunt niste videocliputi facute de mine. Videoclipurile mele interesante le puteti gasi pe canalul meu de youtube.Canalulmeu de youtube este spiridusuldodorel.

Masajul de relaxare al gatului

Postarea de videoclipuri pe youtube a ajuns ceva normal si interesant. Atunci am hotarat sa imi fac mai multe canale de youtube . Pe aceste canale am inceput sa postez numeroase videoclipuri facute de mine.

Videoclipurile mele interesante

Am un canal de youtube intitulat sugestiv : ,, spiridusuldodorel ,, pe care postez videoclipuri facute de mine. Cu siguranta va veti intreba de ce am pus acest nume acestui canal. Este foarte simplu de inteles .

Spiridusul vine de la faptul ca sunt iute ca un spiridus si filmez tot ce mi se pare interesant. Iar dodorel este pseudonimul meu pe care ati vazut ca il folosesc si la poezii.

Videoclipuri interesante

Pe canalul spiridusuldodorel , veti putea descoperii videoclipuri interesante din foarte multe categorii sociale.Veti gasi videoclipuri despre poezii,despre masaj,despre sport si nu in ultimul rand sociale.

Pentru ca am observat ca aceste videoclipuri sunt vizionate ,atunci am zis sa postez si pe acest site. Consider ca a venit timpul sa imi promovez acest canal si aici .

Canalul meu de youtube

Atunci m-am hotarat ca in fiecare zi sa afisez cate un frumos videoclip . Videoclipurile care sunt mai mari le puteti viziona pe acest canal intrand pe link-ul pe care am sa il afiseza mai jos.

https://www.youtube.com/channel/UCuvjcGaPMjvCuwsSqgZkMA?view_as=subscriber?sub_confirmation= 1

Sper ca ce o sa vedeti zilnic nu o sa va plictiseasca si veti fii interesati sa mai intrati si sa le vizionati . Aceasta puteti sa le faceti fie din acest site , sau intrant pe linlul de mai sus afisat.

Odata ce intrati pe acest frumos si interesant canal de youtube si va place ce a ce vedeti , nu ezitati sa va abonati . Puteti sa dati un like,un share , sa lasti un comentariu si chiar sa distribuiti acest canal .

Mai jos am sa las o lista si cu alte canale de youtube , pe care va invit sa le vizitati . Cu siguranta nu veti avea ce regreta intrand pe acele canale .

Previous Article

Ardeii umpluti cu carne sunt apetisanti si super gustosi

Next Article

O poezie interesanta acum pe zi – ,,De tine dorul mă apasă mamă,,

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.