Pana la sfarsitul anului Trump suspenda vizele de munca

Author: Niciun comentariu Share:
pana sfarsitul anului

Pana la sfarsitul anului Trump suspenda vizele de munca in America.Trump a hotarat ca pana la sfarsitul anului să prelungească “pauza” de eliberare a “cărţilor verzi” (green card).

Pana la sfarsitul anului

El a decis ca până la sfârşitul anului şi să suspende acordarea mai multor categorii de vize pentru muncă. Aceasta pentru a proteja lucrătorii americani pe fondul crizei economice. Aceasta criza economica provocata de epidemia noului coronavirus.

Aceasta stire a fost facuta de un înalt oficial american. Au transmis agențiile de presă străine, citate de Agerpres. Acest oficial a vorbit sub protecţia anonimatului. Totul va fii pana la sfarsitul anului totul va fii posibil in America.

Locuri de munca in America

Această decizie ar trebui să permită accesul americanilor la aproximativ 525.000 de locuri de muncă.
“Prioritatea preşedintelui este să îi readucă pe americani la locurile de muncă”, a spus el.

Rata şomajului a ajuns în luna mai la 13.3% din populaţia activă, faţă de 3.5% în luna februarie. Aceasta a venit din cauza măsurilor de izolare impuse de autorităţi. Totul s-a intamplat pentru a combate pandemia COVID-19.

Confruntat cu această creştere importantă a şomajului. Preşedintele republican a decis acest lucru în urmă cu două luni.El a hotarat să suspende eliberarea “cărţilor verzi” .

Cartile verzi in America

Aceste ,, carti verzi,, oferă statutul de rezident permanent în SUA. Cu toate acestia nu s-a atins de vizele temporare pentru muncă.

Noul ordin va prelungi această suspendare până la 31 decembrie. In plus, va include mai multe tipuri de viză. Inclusiv cele de tip H1B, utilizate în special în sectorul tehnologiei de vârf. Sau cele între companii, folosite pentru anumite contracte de expatriere.

De aceia in urma acestei crize de pandemie Trump a fost foarte ferm.Va sista orice viza pe teritoriul tarii. Asta doar prin prima locurilor de munca pentru concetatenii lui .

Previous Article

Focar de coronavirus la un abator important din Germania

Next Article

Videoclipurile mele interesante ,, Masajul gatului,,

You may also like

Daca v-au placut aceste articole va rog lasati un comentariu !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: