Credinta in Dumnezeu pentru om

Author: Niciun comentariu Share:
credinta dumnezeu pentru om

Credinta in Dumnezeu pentru om este foarte importanta. A avea Credinta in Dumnezeu , inseamna a fii trup si suflet alaturi de EL.Numai cine are Credinta in Dumnezeu poate sa fie pe deplin fericit.

Credinta este un dar al lui Dumnezeu si cine crede in EL poate fii cu adevarat un om implinit sufleteste. Ea creste si se dezvolta prin voia omului, aceasta fiind prin colaborarea si conlucrarea noastra cu Dumnezeu.

Credinta in Dumnezeu

Necredinta in Dumnezeu se datoreaza lipsei harului Sfantului Duh sau lipsei sentimentului religios din inima omului. Necredinta declarata este un act liber al vointei omului . Credinta se datoreaza incapacitatii sale de a crede si lipsei de educatie religioasa.

Necomvingerea ii vine omului mai mult din voia lui libera de a se lega pe sine. Credinta se leaga de lucrurile cele desarte si trecatoare ale veacului de acum .
Primul mijloc de a convinge pe cineva sa creada in Dumnezeu este predica.

Se stie ca credinta vine prin auz, iar auzul vine prin vestirea cuvantului lui Dumnezeu.Nimeni nu poate fii comvins sa creada in Dumnezeu daca el nu doreste . A crede in Dumnezeu inseamna a asculta ce spune EL , chiar daca EL nu se vede , dar este acolo langa sufletul omului.

Oamenii cred in Dumnezeu

Multi oameni spun ca a crede in Dumnezeu trebuie sa mergi regulat la Sfanta Biserica . Gresit , fiindca poti sa mergi zilnic la lacasul de cult , dar sa nu ai incredere in Dumnezeu . Deci a avea credinta in Dumnezeu este atunci cand ii asculti vorbele LUI si cand te rogi LUI.

Speranţa trebuie centrată asupra lui Isus Hristos pentru ca ea să ducă pe cineva la salvare. Sfinţii din zilele din urmă au, de asemenea, smerenie în Dumnezeu Tatăl sau în Duhul Sfânt.

Credinta oamenilor catre Dumnezeu sunt satisfăcute după credinţa lor. Iar Dumnezeu le asculta rugaciunile si ii ajuta pe cei ce se roaga LUI . Numai rugandu-te in tacere si avand incredere in Dumnezeu esti un om credincios.

Aici veti gasi

Aici veti gasi cate o poezie sau cate o rugaciune scrisa de mine despre religie si pentru religie. Ce cititi sper ca o sa va faca placere si sa va faca sa aveti mai multa incredere in Dumnezeu .

Doamne la Tine mă închin,
 
Zi de zi, seară de seară,
Eu mă rog la Dumnezeu.
Să-mi arate ce e bine,
Şi să mă feresc de rău.
 
Doamne, Dumnezeul meu,
Eu în Tine cred mereu.
De mic eu am învăţat,
La icoane m-am rugat.
 
M-am rugat la Tine Doamne,
Să n-am boli ca ori şi care.
Ruga Tu mi-ai ascultat,
M-ai păzit, m-ai apărat.
 
M-am rugat să mi fereşti,
Părinţii să-mi ocroteşti.
De rele să îi păzească,
Şi pe mine să mă crească.
 
Pentru tot ce ai făcut,
Doamne eu sunt mulţumit.
Doamne la Tine mă închin,
Doamne ajută-mă, AMIN!
 
dodorel62 - Severin
 
 
 
 
Previous Article

O poezie interesanta acum pe zi – ,,Cavoul meu mă aşteaptă,,

Next Article

Panteonul din Roma Antica supranumit „Templul Tuturor Zeilor”

You may also like

Daca v-au placut aceste articole va rog lasati un comentariu !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: